Basgitarr

Utrustning och tips

Rockcase RC23000A

Rockcase_RC23000A_1 Rockcase RC23000A är en mellanstor effektpedalväska från Warwick. Innermåtten är ca 45×40 cm med 10 cm höjd. Själva lådan är byggd av plywood och förklädd med lister och tunn plåt i aluminium. Locket är avtagbart så att pedalbordet blir en egen enhet. Dessutom är locket låsbart.

Produktspecifikationerna nämner att lådan är lämplig för ca 4-5 effektpedaler men min egen erfarenhet uppskattar att det åtminstone ryms några till utan extra ansträngning. Eftersom ytan som pedalerna placeras på är täckt med breda kardborreband avses effekterna monteras med självhäftande kardborreband (medföljer).

Rockcase_RC23000A_2 Denna Rockcase är avsedd för dem som vill ha goda möjligheter till att anpassa sitt pedalbord själv. Det ingår tex inte någon strömförsörjning men å andra sidan är utrymmena goda för att själv montera en sådan på pedalbordet. Lådan är i övrigt bra byggd, även om mitt testexemplar var felaktigt ihopsatt; ytan med kardborreband var slarvigt monterat men det löstes med mycket liten arbetsinsats och ett snabbt besök på närmsta trävaruhandel.

Kompletteras lådan med effekter, strömförsörjning och övrigt kablage finns stora möjligheter till ett snyggt pedalbord framför fötterna på scenen. Lådan är dessutom välbyggd och lär nog stå emot ett visst mått av slitage.

www.warwick.de

2005-01-04 - Posted by | Väskor

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar