Basgitarr

Utrustning och tips

Sandberg á la carte – Bassplayer’s cook book

Sandberg_a_la_carteVad, en kokbok med recept från olika basister? Det här är ett spännande koncept som ägaren av Sandberg Guitars, Holger Stonjek, har tagit fram på sin fritid tillsammans med goda vänner och anställda. Idén till boken kom i samband med en middag tillsammans med en basistkollega och överlag har all produktion av innehållet gjorts av detta team. Förtjänsten av bokförsäljningen går dessutom till välgörande ändamål i Afrika.

Boken är fylld av olika maträtter tillsammans med anekdoter från respektive basist har bidragit med. Förutom några (få) lite mer kända basister hittar vi även Europes John Levén som bidragit med ett recept på musslor.

Recepten spänner över ett stort spann av maträtter; allt från fiskpinnar, fina fiskfiléer till kött och efterrätter. Någon enstaka förrätt hittar vi också i boken. De ackompanjerande bilderna är mycket fina och ger verkligen inspiration att tillaga maten.

Däremot varierar innehållet i de anekdoter som berättas. Egentligen är det inte mycket som är speciellt ögonbrynshöjande, men lite underhållande är det allt att läsa. Jag tror nog att de flesta musiker (och andra för den delen också) har en del att berätta utifrån sitt liv. Men inramningen i boken med recept, anekdoter och finfina bilder gör att boken känns mycket trevlig att läsa och bläddra i.

Har ni någonsin undrat vad en basist äter, så nu har ni möjlighet att ta reda på svaret i Sandberg á la carte. Kanske redan till julbordet, eller?

www.sandberg-guitars.de

Annonser

2013-12-10 - Posted by | Böcker & DVD

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: