Basgitarr

Utrustning och tips

Service av K&M Memphis 20

Oj, vid en spelning i december 2013 upptäckte jag att mitt fina gitarrställ Memphis 20 från tyska K & M hade gått sönder. Det här är kanske ett av mina favoritgitarrställ eftersom det är så portabelt och smidigt att fälla ihop. Jag har till och med låtit sy ihop en transportpåse för detta ställ.

K&M_Memphis_20_reparationMen vad var det nu som hade gått sönder. Jo, ena örat på länken mellan den övre halsstödsklykan och stativfästet hade gått av och klykan lossnade från sitt fäste. Egentligen ingen konstigt alls eftersom det ibland kan bli lite stötar på delar som fraktas mellan hemmet och spelställena. Saker kan gå sönder!

Men med hjälp av lite mailkorrespondens mellan mig och K&M support fick jag reda på att det fanns reservdelar till mitt gitarrställ. Egentligen var det kanske ingen stor sak att köpa ett nytt ställ eftersom det är ganska billigt, men det kändes mycket bra att kunna beställa en ny del istället för att kasta bort stället.

Sagt och gjort, genom att knacka ut de två sprintarna i var sin ände av länken och sedan knacka tillbaka sprintarna med den nya länken på plats var mitt gitarrställ som nytt igen. Fantastiskt, eller hur? Med lite väntetid och för bara fjuttiga 10 SEK fick jag min reservdel nu i början av augusti 2014. Men det var värt all väntan. K&M support samt min lokale musikhandlare skall givetvis ha all heder för sin hjälpsamhet!

www.k-m.de

Annonser

2014-08-02 - Posted by | Service och underhåll

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: