Basgitarr

Utrustning och tips

Adressbricka med f-klav

adresstag_f-klav

En resande basist måste väl ändå vara tydlig med uppmärkning av sina ägodelar. En bra adresslapp till väskorna är ju ett alldeles lysande exempel på hur tillhörigheterna kan märkas med namn och adress. I min rundtur i Stockholm hittade jag bland annat en adressbricka med en f-klav på. I affären fanns det även andra musikmotiv på dessa brickor.

Adressbrickan är tillverkad i ett transparant gummimaterial och finns i pastellfärgerna gul, blå, grön, rosa, röd och orange. Konstruktionen är ganska enkel; en ficka för en adresslapp där ett gummiband (i samma material som fickan) utgör upphängningsanordning. Fickan mäter cirka 10×5,5 cm och ett normalstort visitkort går faktiskt ner i den utan problem. Tillverkaren har, vid leverans, även låtit skicka med en papperslapp med färdiga textfält för namn och adress.

Vid senare undersökning hittade exakt samma adressbricka hos en lokal väskaffär. Men då fanns det naturligtvis inte några musikaliska motiv i sortimentet.

Jag ser då två huvudsakliga användningsområden för denna typ av adressbricka. Antingen vill man helt enkelt sätta sitt namn på sin instrumentväska eller så vill man belysa för omvärlden vilket instrument som är viktigt och att man själv är mycket musikintresserad. I det andra fallet sätter man gärna brickan på en väska som används dagligen. Så kommer jag använda min!

www.albertsgifts.com

www.fiolaffaren.se

Annonser

2015-06-07 - Posted by | Övrigt

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: