Basgitarr

Utrustning och tips

Keps med f-klav

Keps_f-klavVid senaste besöket i vår svenska huvudstad passade jag på att titta in hos Fiolaffären vid Hornstull. Redan tidigare hade jag besökt affären under en Musikinstrumentsafari vilket gjorde att det nu gick mycket enkelt att hitta till företaget. Här kan man bland annat hitta allt som har med fioler, cellos och kontrabasar att göra.

Under mitt besök fick jag faktiskt upp ögonen för en svart keps med en f-klav broderad på fronten. Den kunde jag naturligtvis inte motstå att köpa. Sagt och gjort tågade jag ut ur affären med kepsen på huvudet, självklart vill jag minimera användandet av plastpåsar så huvudbonaden fick en direkt plats på mitt huvud. Det passade ju även bra då sensommarvädret tillät detta.

Kepsen är gjord av 80 % akryl och 20 % ull och tillverkas i Kina. Den gula brodyren mäter cirka 5,5 cm på höjden och är centrerad på kepsens framkant. Storleken hos kepsen kan anpassas med hjälp av kardborreband i bakkant.

Passa på att besöka Fiolaffären när du själv är i Stockholm och spana gärna in alla musikrelaterade saker de säljer och i synnerlighet de basrelaterade tillbehören. Själv föll mitt val på en svart keps!

www.fiolaffaren.se

Annonser

2017-09-05 - Posted by | Övrigt

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: